VK BETON & BYGGEMARKED A/S

Vi beskæftiger os med de fleste byggematerialer som
bruges til byggeriet i hele Danmark…

Vi beskæftiger os med de fleste byggematerialer som bruges til byggeriet i hele Danmark. Dog har vi specialiseret inden for følgende grupper:

Jord / Beton / Kloak. Vi har næste alt i entrepenørgrej og kloakrør og fittings. Vi fører et stort lager hvorfor vi næsten altid kan løse dine behov med det samme.

Arbejds- og profilbeklædning. Vi kan klare alt inden for arbejdsbeklædning. Vi forhandler arbejdstøj fra alle de kendte producenter og kan derfor løse ALLE opgaver. Vores mindste kunder er enkeltmandsvirksomheder og vores største kunde har mere end 1800 ansatte. Her skal der løses opgaver lige fra strikhuer til antistatisk tøj og sikkerhedsfodtøj og klatreseler.

Såfremt i har lyst til et besøg kommer vi gerne forbi med tøjvognen, der indeholder alt i ønsker at få fremvist. Vi besøger ofte vores kunder og deres medarbejdere, vi har jeres udvalgte sortiment med og sørger for at alle får prøvet størrelser og modeller m.m.

Ligeledes kan vi naturligvis sørge for alt broderi eller tryk. Vi opbevarer mange tryk for vores kunder. Så når de får en ny medarbejder eller lige mangler en vinterjakke, så kan vi selv hurtigt påvarme logotryk og straks er i videre!

Fliser, klinker og natursten. Vi importerer selv fra flere lande i verden. Dog kommer langt hovedparten af vores klinker/fliser fra Italien og Spanien. Kom endelig forbi vores showroom til et kig. Vi har altid kaffen på kanden.

Derudover har vi naturligvis, som navnet antyder,  produktion  og levering af færdigbeton. Vi er certificeret af Dancert og er derfor 3. partsovervåget. Med årtiers erfaring i betonindustrien er vi en stærk leverandør og vores medarbejdere besidder stor viden både på det betontekniske og leveringsmæssige område.

Træpiller

Kontakt dit nærmeste Jydske Byggecentre for nærmere information.