Privatlivspolitik

Generelt

Dit privatliv er vigtigt for os. For bedre at beskytte dit privatliv beskriver vi i denne privatlivspolitik hvordan vi samler, behandler og bruger de data som vi indsamler omkring din adfærd på vores hjemmeside.

Samtidig g√łr vi dig opm√¶rksom p√• de valg, du kan tr√¶ffe om, hvordan dine oplysninger indsamles og bruges. For at g√łre denne meddelelse nem at finde, g√łr vi den tilg√¶ngelig p√• vores hjemmeside og p√• ethvert tidspunkt, hvor personligt identificerbare oplysninger kan blive anmodet om.

Hvad er persondata?

Persondata er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henf√łres til dig. N√•r du benytter dette website indsamler og behandler vi en r√¶kke s√•danne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du g√łr et af f√łlgende:

  • Kontakter os igennem en kontaktformular

Hvorfor indsamler vi persondata?

Vi indsamler udelukkende de persondata, som du frivilligt afgiver på vores website, eller som du på anden vis giver dit samtykke til, at vi må indsamle. Vi indsamler persondata:

  • ‚Ķ til at sende dig markedsf√łringsmateriale, som der i forvejen er givet samtykke til.
  • ‚Ķ til at kontakte dig, hvis du har udfyldt vores ‚ÄĚkontakt os‚ÄĚ formular.
  • ‚Ķ til at give dig yderligere informationer og detaljer, hvis du har tilmeldt dig et arrangement.
  • ‚Ķ til at behandle jobans√łgninger

Hvilke persondata indsamler vi?

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne, behandler vi f√łlgende type persondata:

  • Dine kontaktoplysninger som eksempelvis navn, e-mailadresse, telefonnummer m.m.
  • Dine besk√¶ftigelsesoplysninger som f.eks. jobtitel
  • Brugerinformationer som f.eks. brugernavn, adgangskoder, loginoplysninger samt sikkerhedssp√łrgsm√•l
  • Dine kreditkortoplysninger
  • Oplysninger fra din webbrowser som f.eks. IP-adresser, browsertype og sprog
  • Oplysninger fra tredjeparts netv√¶rk som f.eks. Facebook

Hvordan indsamler vi persondata?

Vi indsamler dine persondata igennem vores hjemmeside og tredjepartssoftware. Vi indsamler dine persondata igennem formularer p√• vores hjemmeside, og igennem anvendelsen af cookies til at indsamle data omkring din adf√¶rd. Cookies er sm√• tekstfiler, der indeholder en r√¶kke tegn og unikt identificerer en browser. De fleste browsere er oprindeligt oprettet for at acceptere cookies. Du kan dog v√¶re i stand til at √¶ndre dine browserindstillinger for at f√• din browser til at n√¶gte tredjeparts cookies eller angive, hvorn√•r en tredjeparts cookie bliver sendt. Hvis du vil vide mere om cookies og hvordan de fungerer, kan du bes√łge www.allaboutcookies.org.

Udover de persondata som vi indsamler igennem vores hjemmeside så anvender vi en række tredjepartssoftware til at indsamle data på denne hjemmeside. Herunder har vi beskrevet de forskellige typer af tredjepartssoftware som anvendes på vores hjemmeside:

  • Google Analytics:
    Google Analytics giver os adgang til din adf√¶rd p√• vores hjemmeside og Google Analytics indsamler data ved hj√¶lp af cookies. Disse cookies indsamler informationer om din brug af vores hjemmeside, herunder din IP-adresse til tracking af din adf√¶rd. Vi anvender desuden Google Analytics til vores markedsf√łring og du kan opleve derfor dynamiske annoncer efter du har bes√łgt vores hjemmeside.

Data om din brug af denne hjemmeside, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, IP-adresse m.v. videregives til tredjeparter i det omfang du giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne.

Hvor længe opbevares persondata på hjemmesiden?

Dine personlige data bliver opbevaret s√• l√¶nge, som det er n√łdvendigt. Det betyder, at n√•r din personlige data ikke l√¶ngere vil v√¶re relevant for os at bevarer, vil det automatisk blive slettet p√• en sikker m√•de. Der er mulighed for, at vi kan behandle din data i forbindelse med statistiske form√•l, men i dette tilf√¶lde vil din data altid blive anonymiseret.

Hvordan kan du få adgang til den persondata vi indsamler omkring dig?

Du har ret til at f√• oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid g√łre indsigelse mod, at oplysninger anvendes hvis det ikke l√¶ngere er n√łdvendigt for os at beholde din data. Herunder har vi specificeret, hvordan du kan g√łre dette:

  1. Adgang og berigtigelse af persondata

Du har altid mulighed for at anmode os, om at f√• en kopi at de personlige data, som vi har liggende om dig. Hvis du opdager fejl eller for√¶ldede oplysninger, har du ligeledes mulighed for at anmode os om eventuelle rettelser. Hvis du ikke l√¶ngere √łnsker at opbevare dine personlige dataoplysninger hos os, har du retten til at anmode om at f√• din persondata slettet. Dette kan dog kun ske, hvis det ikke l√¶ngere er n√łdvendigt for os at beholde din data.

  1. Ret til at frav√¶lge markedsf√łringskommunikation

Hvis du ikke l√¶ngere har lyst til at modtage e-mailmarkedsf√łring fra os, har du retten til at tr√¶kke dit samtykke tilbage. Dog skal du v√¶re opm√¶rksom p√•, at denne form for kommunikation ikke d√¶kker over administrative meddelelser som f.eks. ordrebekr√¶ftelser, e-mails i forbindelse med kontoindstillinger ‚Äď herunder √¶ndring af kodeord og meddeler der ligger i forl√¶ngelse heraf

Hvordan vi sikrer dine personlige oplysninger?

Vi behandler dine data med omhu. Det betyder, at vi forpligter os til at forhindre offentligg√łrelse, uautoriseret adgang eller alternativ behandling af vores kunders persondata, som indsamles p√• denne hjemmeside.

Ansvarlig
Denne hjemmeside og denne privatlivspolitik ejes og publiceres af:

Firma: Jydske Byggecentre
Telefon: +45 97 46 45 11
Email: mail@hjerm-byg.dk

Hvis du √łnsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, p√• adressen Borgergade 28,5., 1300 K√łbenhavn, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.