Grønfeld Cement & Byggeshop

I Grønfeld Byggecenter har vi produkter og materialer til alle. Om du er privatpersonen, der klarer det selv eller fagmanden, der har behov for det ypperste inden for værktøj og materialer, har vi tingene til dig.

Vi er med i indkøbskæden Jyske Byggecentre, og det er vi stolte af. Det betyder ordentlig service og god rådgivning i dit lokale byggemarked, hvor vores dygtige medarbejdere kan hjælpe dig med alle dine projekter uanset om du søger brændsel, nye døre, arbejdstøj eller en trælast.

Lad os give dig den bedste start på din opgave
Vi har mange års erfaring og har derfor stor viden inden for de fleste byggeprojekter. Vi forhandler kun kvalitetsprodukter, som vi selv ville vælge. Dit projekt er lige så vigtigt for os, som det er for dig. Derfor har vi også sat service i højsædet og processen, hvori vi kan hjælpe dig, gør vi personlig. Vi rådgiver dig, så du kommer ud med de helt rigtige produkter, og vi skræddersyer altid en pakke, der passer netop dig.

Kontakt vores byggemarked
Vi er et lokalt byggemarked med kunder fra Ebeltoft, Rønde og omegn. Vi kan med garanti også hjælpe dig, hvad end du er gør-det-selv-typen eller fagmand. Kom forbi og se vores store sortiment eller ring til os på telefon 86 36 55 00 og få hjælp og rådgivning.

Træpiller

Kontakt dit nærmeste Jydske Byggecentre for nærmere information.

Jydske Byggecentre